Film

Skribent

Alexander Kardelo

15 juni 2022 | 11:30

Nu kan du streama "Sonic the Hedgehog 2"

Den populära igelkotten har gjort biosuccé under våren. Idag rusar han in på streamingmarknaden.
Sedan biopremiären 1 april har "Sonic the Hedgehog 2" blivit en stor publikframgång i Sverige. I skrivande stund ligger familjefilmen på plats 5 på biotoppen, även elva veckor efter sin premiär.
 
Nu behöver du dock inte pallra dig iväg till bion för att återse Sonic och hans fortsatta fight mot storskurken Dr. Robotnik (Jim Carrey). Idag släpps filmen lös på video-on-demand. Nu finns den tillgänglig som digital köpfilm på tjänster som iTunes, SF Anytime och Blockbuster från 169 kronor.
 
Det brukar vanligtvis ta ett par veckor innan filmer sjunker i pris. Den 27 juni väntar vi oss att "Sonic the Hedgehog 2" släpps som digital hyrfilm.
 
 
 
Efter att ha bosatt sig i Green Hills, är Sonic ivrig att bevisa att han har det som krävs för att bli en sann hjälte. Hans chans kommer när Dr. Robotnik återvänder, denna gång med en ny partner, Knuckles, på jakt efter en smaragd som har makten att förgöra civilisationer. Sonic slår sig ihop med sin egen sidekick, Tails, och tillsammans ger de sig ut på en världsomspännande resa för att hitta smaragden innan den hamnar i orätta händer.
 
"En värdig uppföljare till en av de bästa tv-spelsfilmerna genom tiderna som är trogen förlagan, snygg och stundtals spännande" skrev Anders Eklöf i sin recension på MovieZine. "Dock följer problemen från föregångaren med, som platta skämt och tråkiga människor."
| 15 juni 2022 11:30 |