Film

Skribent

MovieZine

18 juni 2022 | 18:00

Nu går det att förhandsboka “Top Gun: Maverick” på CDON

Har du missat uppföljaren till Tom Cruises populära actionäventyr eller bara vill se den igen, så kan du nu förhandsboka filmen på CDON. Bluray-release 22 augusti.
MovieZine tipsar om erbjudanden och produkter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller annonslänkar. Observera att priser och releasedatum kan ändras.
 
Den efterlängtade uppföljaren “Top Gun: Maverick” blev en riktig braksuccé både bland kritikerna och biobesökarna. Vi har tidigare rapporterat om att filmen till och med är den mest framgångsrika som Tom Cruise spelat i.
 
I “Top Gun: Maverick” får vi återigen följa piloten Pete "Maverick" Mitchell, som spelas av just Tom Cruise. 36 år har gått sen förra filmen, och nu har Maverick bestämt sig för att återvända till flygskolan han själv gick i för att lära nya elever bli stridspiloter.
 
Här på MovieZine gav vi filmen 4 av 5: “Ihop med stjärnproducenten Jerry Bruckheimer har de snickrat ihop en värdig uppföljare som hedrar originalet men också lyfter till helt nya höjder.”
 
 
Uppskattade du ettan kommer du även gilla uppföljaren, då filmen noga har med ingredienser som utgjorde den första filmen till en klassiker. Återigen får vi en svettig rugby-scen, Kenny Loggins fantastiska låt “Danger Zone” och Tom Cruise i coola pilotbrillor. Filmen släpps på bluray & dvd den 22 augusti.
 
| 18 juni 2022 18:00 |