Film

Skribent

Thomas Linnaeus

7 april 2023 | 22:25

Nu blir Arnold Schwarzeneggers son också actionhjälte

Joseph Baena, som är son till "Terminator"-skådisen, kommer att medverka i nya actionfilmen “Gunner” med Luke Hemsworth och Morgan Freeman.
Äpplet faller inte långt ifrån trädet. Arnold Schwarzeneggers son, Joseph Baena, kommer att medverka i nya actionrullen “Gunner”, rapporterar Deadline. Här syns Baena tillsammans med bland andra Luke Hemsworth (“Westworld”) och Morgan Freeman (“Nyckeln till frihet”).
 
I “Gunner” får vi se Hemsworth som krigsveteranen Lee Gunner, som tar med sina söner på en campingtripp. När de väl är framme, råkar pojkarna snubbla på ett knarklabb mitt ute i skogen. Blir de väl mottagna? Nej, killarna kidnappas och det är upp till Hemsworths rollfigur att rädda dagen. Baena spelar sheriffen Wally, som ännu inte blivit särskilt varm i kläderna.
 
Baena med tuff Terminator-blick.
 
På registolen sitter Dimitri Logothetis, som tidigare gjort fantastiska filmer såsom “Jiu Jitsu” (som i skrivande stund har 2.9 på IMDB) och “Kickboxer: Retaliation” (som har det respektabla, men ändå förkastliga 5.0 på samma sida).
 
Att “Gunner” fått med sig Morgan Freeman på tåget är högst märkligt. Vi håller tummarna för att den Oscarsbelönade skådespelaren faktiskt vill göra denna film.
| 7 april 2023 22:25 |