Film

Skribent

Josefine Krischausky

30 september 2022 | 19:00

"Now You See Me 3" har hittat sin nya regissör

"Zombieland"-regissören Ruben Fleischer sätter sig i registolen för den nya uppföljaren, samtidigt som filmen också har fått en ny manusförfattare.
Redan 2016 meddelades det att Lionsgate hade gett grönt ljus åt en tredje "Now You See Me"-film, men nu har det återigen hunnit gå en tid sedan vi senast hörde något om uppföljaren. Nu kommer dock en ny uppdatering från Deadline, som rapporterar att filmen har hittat sin regissör. 
 
Medan det tidigare har rapporterats att Jon M. Chu skulle återvända som regissör för "Now You See Me 3", står det nu klart att Ruben Fleischer tar över. Fleischer ligger sedan tidigare bakom actionfilmer som "Zombieland" och "Venom", och var senast aktuell med tv-spelsäventyret "Uncharted". 
 
 
Även flera skådespelare från de tidigare filmerna förväntas återvända, när det är dags att hänga med illusionisterna The Four Horsemen på nya upptåg. Det innebär att Fleischer får återförenas med Jesse Eisenberg och Woody Harrelson, som båda medverkade i "Zombieland". 
 
– Det finns tre saker i den här världen som jag fullkomligt älskar... Jesse Eisenberg, Woody Harrelson och magi. Att få chansen att arbeta med dessa två talangfulla skådespelare, såväl som resten av ensemblen från "Now You See Me"-filmerna, är en dröm som går i uppfyllelse, kommenterar regissören.
 
Samtidigt har Lionsgate, ännu en gång, anlitat en ny manusförfattare till projektet. Ett nytt manusutkast kommer nu att skrivas av Seth Grahame-Smith, som främst är känd för att tidigare ha skrivit "The Lego Batman Movie".
| 30 september 2022 19:00 |