Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 september 2017 | 10:15

Netflix planerar för säsong 3 och 4 av "Stranger Things" samtidigt

Medan vi andra inväntar premiären av säsong 2, försöker Netflix lösa problemet med att barnskådespelarna hinner bli för gamla för kommande säsonger.
Den första säsongen av "Stranger Things" blev en enorm succé för Netflix förra sommaren, med mänger av nomineringar inför Emmygalan på söndag som följd. Fortsättningen i oktober är en av de mest efterlängtade serierna av alla under hösten, det är därför inte särskilt svårt att förstå att Netflix vill försäkra sig om att eventuella kommande säsonger är under kontroll.
 
Netflix ska enligt uppgift till Screenrant därför ha föreslagit att Dufferbröderna (seriens skapare) skulle spela in den tredje och fjärde säsongen samtidigt. Produktionen kan på så sätt undvika eventuella problem som kan uppstå när en stor del av skådespelarna är barn, och hinner växa upp innan historien berättats klart.
 
Producenterna tillsammans med Dufferbröderna ska däremot valt att lägga in ett veto mot detta, då de inte trodde att det skulle vara möjligt att skriva klart så många avsnitt, på så kort tid, utan att tumma på kvalitén. Men för alla oss fans är det här såklart ändå glädjande nyheter, det tyder på att att brödernas uttalande kring deras plan på fyra säsonger verkar delas av Netflix.
 
"Vi tänker oss att det blir en fyra säsongs-grej och sen är vi klara," avslöjade nämligen Dufferbröderna i en intervju med Vulture nyligen. De bekräftade samtidigt att de redan fått klartecken för en tredje säsong - en uppgift Netflix själva inte har bekräftat officiellt (men om någon borde veta så är det ju seriens skapare).
 
Under gårdagen fick vi också ytterligare en hyllningsposter - den här gången är det "Hajen" från 1975 som förärats med en hyllning!
 
 
Den andra säsongen av "Stranger Things" har premiär den 27 oktober hos Netflix.
 

Läs också: 5 sköna ”Stranger Things”-posters hyllar 80-talets storfilmer

| 15 september 2017 10:15 |