Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 oktober 2017 | 07:00

Netflix ställer in "The Punishers" medverkan på helgens Comic-Con

Med anledning av den fasansfulla Las Vegas-attacken tidigare under veckan, har Netflix valt att ställa in "The Punisher"-panelen under New York Comic-Con.
Med kort varsel ställer Netflix och Marvel in "The Punishers" medverkan vid helgens New York Comic-Con, rapporterade Deadline under natten. "The Punisher", med Jon Bernthal i huvudrollen, spås med sina 13 avsnitt bli den mest våldsamma av Netflix Marvel-serier hittills.
 
"Vi är chockade och ledsna över den här veckans meningslösa dåd i Las Vegas. Efter nogranna övervägningar, har Netflix och Marvel beslutat att det inte är lämpligt för "The Punisher" att deltaga vid New York Comic-Con. Våra tankar fortsätter att vara med offren och de drabbade av den här tragedin," meddelade Netflix och Marvel i ett gemensamt uttalande under natten.
 
Inför den första säsongen av "The Punisher" har Netflix släppt flera kortare teasertrailers, ett gäng högupplösta bilder samt en längre trailer inför premiären - själva premiärdatumet har däremot varit hemligt och fortfarande inte avslöjats. Länge ryktades det om att premiären var planerad till någon gång under november, men senare rykten har talat om att en oktoberpremiär också var möjlig - kanske till och med i direkt anslutning till New Yorks Comic-Con. 
 

Läs också: Första trailern inför den efterlängtade serien "The Punisher" är här

 
Eftersom premiärdatumet aldrig har avslöjats, lär vi aldrig få veta om en Comic-Con-premiär var påtänkt. Med tanke på att de väljer att ställa in sin medverkan, kan det mycket väl finnas scener i säsongen som påminner om attacken i Las Vegas - om så är fallet lär även premiären skjutas fram med hänsyn till de drabbade av veckans dåd. Oavsett vilket lär Netflix gå ut med ett officiellt datum inom en snar framtid. 
 
Tycker du att det är rätt beslut av Netflix och Marvel att ställa in "The Punishers" medverkan på New York Comic-Con? Kommentera gärna nedan!
| 5 oktober 2017 07:00 |