Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

20 september 2017 | 18:45

Första trailern inför den efterlängtade serien "The Punisher" är här

Vi har fram tills nu fått hushålla med ett gäng teasertrailers och högupplösta bilder - äntligen har vi fått en ordentlig trailer att hugga in i!
Ända sedan den andra säsongen av "Daredevil", i början av 2016, har "The Punisher" varit en av Netflix mest omtyckta karaktärer. Det dröjde därför inte länge innan Netflix beslutade sig för att ge Jon Bernthals, Frank "The Punisher" Castle, en chans att hämnas loss i en alldeles egen säsong.
 
För några dagar sedan skrev vi om säsongens konspirationspremiss, som Netflix då delade med sig av:
 
"Efter att ha utkrävt hämnd mot dem som var ansvariga för hans fru och barns död, avslöjar Frank Castle (Jon Bernthal) en konspiration som når långt djupare än New Yorks kriminella undre värld. Nu känd över staden som "The Punisher", måste han hitta fram till sanningen bakom alla orättvisor som drabbat fler än hans egen familj."
 
 
I den minst sagt bloddrypande trailern ser vi inte mycket av konspirationen, men vi ser desto mer blod och avrättningar som följt i dess spår.
 
Den första säsongen av "The Punisher" ser ut att bli en återgång till det som gjorde den första säsongen av "Daredevil" så omtyckt - en mörkare och mer grov ton där ingen går säker. Något som har saknats i Netflix/Marvel-serierna på sistone, där tonen varit mer lättsam, fokuserad på snygga stunts och fyndiga sätt att föra samman Netflix/Marvel-universumets många hjältar.
 
Netflix retas däremot fortfarande med att hålla det officiella premiärdatumet hemligt, det enda vi vet säkert är att serien kommer dyka upp någon gång under 2017. Ett datum det har ryktats om är den 17 november, vilket låter rimligt i förhållande till tidigare premiärer av Netflix/Marvel-serierna - vi får helt enkelt vänta och se!
 

Läs också: Tonvis med nya bilder inför efterlängtade premiären av "The Punisher"

| 20 september 2017 18:45 |