Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 september 2017 | 17:00

Tonvis med nya bilder inför efterlängtade premiären av "The Punisher"

Netflix har under natten släppt 12 nya högupplösta bilder från den kommande Marvelserien "The Punisher". Premiärdatumet är dock fortfarande oklart.
Den första säsongen av "The Punisher" har, sedan karaktären introducerades i "Daredevils" andra säsong, varit en av de mest efterlängtade av de kommande produktionerna inom Marvels superhjäte-samarbete med Netflix.
 
Fram tills nu har det mesta kring "The Punishers" egna säsong varit dolt i hysch hysch, och vi har inte ens fått ett datum att räkna ned till ännu. En av de inblandade i produktionen har däremot försagt sig under en intervju om att premiären kommer att ske någon gång under november.
 

Ny konspirationspremiss

 
Idag vet vi däremot lite mer om vad vi kan förvänta oss av den kommande säsongen - genom de 12 högupplösta bilderna som har släppts. Enligt Screenrant ska Netflix även ha delat med sig av en konspirationspremiss för säsongen:
 
"Efter att ha utkrävt hämnd mot dem som var ansvariga för hans fru och barns död, avslöjar Frank Castle (Jon Bernthal) en konspiration som når långt djupare än New Yorks kriminella undre värld. Nu känd över staden som "The Punisher", måste han hitta fram till sanningen bakom alla orättvisor som drabbat fler än hans egen familj."
 

The Punisher mot Jigsaw

 
I fotona kan vi bland annat se Frank Castle/The Punisher som odlat ett gediget skägg och sportar luvtröja - troligtvis eftersom hans ansikte numera är känt som "The Punisher" och det lär finnas en och annan som vill göra sig av med honom om han blir igenkänd. Debroah Ann Wolls, Karen Page, är också tillbaka och verkar få en av säsongens större roller - kanske som en hjälpande hand i att nysta upp konspirationen Frank finner sig själv i mitten av.
 
Säsongens antagonist blir Billy Russo/Jigsaw (Ben Barnes), Castle får hjälp av Micro (Ebon Moss-Bachrach) och Homeland Security-agenten Dinah Madani (Amber Rose Revah) får jobbet att få ordning på situationen i New York. Här nedan hittar du alla bilderna som släpptes under natten.
 
 
Tidigare har vi också fått en teasertrailer, där det går att se några snabba rörliga bilder av Jon Bernthal i full Punisher-mundering.
 
 
Ser du fram emot den första säsongen av "The Punisher", eller har du redan fått nog av Marvels samarbete med Netflix? Kommentera gärna nedan!
| 13 september 2017 17:00 |