Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

27 september 2022 | 22:00

Netflix egna "Avatar" - George Takei och Danny Pudi klara för storsatsningen

Skådespelare från både Community och Star Trek är klara för Netflix kommande storsatsning “Avatar: The Last Airbender”.
Netflix har avslöjat 20 stycken skådespelare som är klara för deras live action-tolkning av “Avatar: The Last Airbender”, rapporterar Variety. I den listan ser vi bland annat George Takei (Sulu från “Star Trek”), Danny Pudi (Abed från “Community”) och Amber Midthunder som senast medverkade som huvudrollen i "Prey".
 
Takei gör rösten till Koh, som är en gammal och upplyst ande som liknar en tusenfoting, och Pudi spelar rollen som The Mechanist, som är en uppfinnare och ingenjör som dessvärre blev utpressad att bygga vapen till seriens skurkar - Fire Nation.
 
Albert Kim, som är nya seriens showrunner är optimistisk om nytolkningen och om rollistan säger han:
 
- Serien är en chans att visa upp asiatiska och människor från andra kulturer som faktiska karaktärer. Inte bara i en tecknad serie, utan i en värld som verkligen existerar, väldigt lik den vi lever i.
 
 
“Avatar: The Last Airbender” bygger på den tecknade serien från Nickelodeon och redan 2018 avslöjade Netflix att nytolkningen av serien var på väg. Michael Dante DiMartino och Bryan Konietzko som skapade originalet var med på tåget från början men hoppade av produktionen under 2020. Tidigare gjorde även M. Night Shyamalan sin egen live action-tolkning av serien vilket resulterade i dunderfloppen "The Last Airbender" från 2010.
 
Premiär för “Avatar: The Last Airbender” är okänt i dagsläget. Vi håller tummarna för att Netflix lyckas bättre än M. Night Shyamalan.
| 27 september 2022 22:00 |