Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 juni 2023 | 09:55

Nej, Bryan Cranston ska inte sluta som skådespelare

”Breaking Bad”-stjärnan vill reda ut veckans pensionsrykten: ”Tar ett års paus”.
Alla fans av Bryan Cranston kan vara lugna. Skådespelaren ska inte gå i pension eller sluta agera. Under veckan nåddes vi av rapporter om att Cranston såg fram emot att flytta till Frankrike om tre år och bara ta det lugnt med frugan.
 
Men det innebär inte slutet på karriären, vill han förtydliga med ett Instagram-inlägg:
 
”Nyheterna var lite oklara… även för mig. Så jag vill förtydliga: det jag ska göra är att trycka på pausknappen i ett år när jag har fyllt 70 år 2026. Jag vet inte vad ”pausa” egentligen innebär, men ett ledigt år kommer låta mig spendera tid med min fru (…) och ge mig en ”nystart” i karriären”, skriver Cranston.
 
Skådespelaren från ”Malcolm - ett geni i familjen”, ”Breaking Bad” och bioaktuella ”Asteroid City” skriver vidare att han är tacksam för hur film- och tv-karriären nått oanade höjder under de senaste 20 åren. Nu hoppas han att lite långsemester i Europa, utan sociala medier eller manus, ska ge honom lite nyttiga perspektiv inför framtiden.
 
”Jag har börjat få slut på idéer kring hur jag ska spela nya karaktärer. Så mer livserfarenhet kommer ge mig en chans att fylla på själen och förbereda mig inför kommande roller på ett mer autentiskt sätt”, fortsätter han.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Bryan Cranston (@bryancranston)

 
Vilka Cranston-roller är era favoriter? Tyck till nedan.
| 11 juni 2023 09:55 |