Film

Skribent

Thomas Linnaeus

9 juni 2023 | 13:00

Bryan Cranston tänker sluta jobba: "Vill flytta till Frankrike och inte läsa manus"

“Breaking Bad”-skådisen berättar att han är redo att lämna yrket under 2026, när han är 70 år.
Efter att ha varit verksam som skådespelare sedan tidigt 80-tal är huvudpersonen från “Breaking Bad”, Bryan Cranston, snart redo att gå i pension. I en ny intervju med GQ berättar stjärnan att han vill lämna skådespeleriet vid 70 års ålder under 2026.
 
- Under de senaste 24 åren har Robin levt sitt liv anpassat efter min karriär. Hon har varit min “plus en”, hon har varit fru till en kändis. Hon har varit tvungen att vända och anpassa sitt liv efter mitt. Detta har givetvis varit fördelaktigt för henne, men vi är ojämna. Jag vill jämna ut det. Hon förtjänar det, berättar Cranston.
 
Istället för Hollywood vill Cranston bo i Frankrike. Då kommer han stänga ner sitt produktionsbolag och sälja sin andel av Dos Hombres, spritföretaget han driver tillsammans med “Breaking Bad”-kollegan Aaron Paul, som spelade Jesse Pinkman i serien.
 
- Jag vill åka på dagsutflykter, ha brasa i öppen spis, samt dricka vin med nya vänner och inte läsa manus. Det kommer inte att vara så här: “Åh, jag ska läsa och se vad jag ska göra.” Nej, det är en paus. Det är ett stopp. Jag kommer inte att tänka på jobb. Jag kommer inte att ta några telefonsamtal.
 
 
Just nu är Cranston aktuell i Wes Andersons nya film “Asteroid City”. Därefter väntar Matthew Vaughns “Argylle” med Henry Cavill. En reunion med “Malcolm in the Middle”-gänget kan även vara på gång, då åtminstone Cranston vill återvända till komediserien som blev stor under tidigt 2000-tal.
 
Kommer du sakna Bryan Cranston i rutan?
| 9 juni 2023 13:00 |