Serie

Skribent

Josefine Krischausky

15 januari 2023 | 13:30

Bryan Cranston vill se en "Malcolm in the Middle"-återförening

Skådespelaren bekräftar att en återupplivning av komediserien har diskuterats, och att han själv kommer upprepa sin roll om en sådan blir verklighet.
Förra året fick vi som bekant se Bryan Cranston upprepa sin ikoniska "Breaking Bad"-roll, men snart kan skådespelaren även komma att återvända som en annan av sina kända tv-karaktärer. I en ny intervju bekräftar han att en fortsättning på komediserien "Malcolm in the Middle" mycket väl kan bli verklighet i framtiden.
 
Cranston berättar för E! News att det har pågått vissa diskussioner om en film som återförenar ensemblen från serien, och att han själv gärna skulle medverka i en sådan. I så fall skulle vi få återse skådespelaren som Hal, pappan i den familj som handlingen kretsar kring. 
 
– Vi hade en så bra familj i serien, och jag skulle defintivt vara öppen för [en återförening] om det dök upp några bra idéer, som att "åh, det hade varit fantastiskt att utforska vad som hände med den här familjen 20 år senare". 
 
 
En återföreningsfilm kom först på tal redan i höstas, när Frankie Muniz, som spelade titelkaraktären Malcolm i serien, berättade att han var "100% ombord" på idén. Muniz avslöjade även att Cranston höll på att utveckla ett manus, ett rykte som dock aldrig har bekräftats av skådespelaren själv.
 
"Malcolm in the Middle", som i Sverige visades under titeln "Malcolm - Ett geni i familjen", sändes i sju säsonger mellan 2000 och 2006. Serien belönades genom åren med flera priser, och Cranston nominerades till både en Golden Globe och flera Emmys för sin roll i komedin. 
| 15 januari 2023 13:30 |