Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

31 oktober 2018 | 07:45

Naomi Watts landar huvudroll i prequelserien till "Game of Thrones"

Vilka andra skådespelare skulle du vilja se i den nya "Game of Thrones"-serien?
Det har varit väldigt sparsamt med nyheter kring den nya "Game of Thrones"-serien, som ska ta vid efter att originalet tar slut i och med att den sista säsongen sänds någon gång under 2019.
 
Det arbetades inledningsvis på fem möjliga prequelserier samtidigt hos HBO, men nu finns bara Jane Goldmans ("Kick-Ass", "Kingsman: The Secret Service") manus kvar i racet. Inspelningarna av ett pilotavsnitt ska dra igång i början av 2019. Därefter tas ett beslut om vi får se en full säsong av Goldmans nya "Game of Thrones"-serie.
 
Det enda vi har vetat säkert om den nya serien är att den kommer att utspela sig tusentals år innan de åtta säsonger vi fått spendera i "Game of Thrones"-världen hittills - och att det kommer finnas White Walkers i den. George R. R. Martin, författaren bakom böckerna som serien baseras på, ska också ha uttryckt en önskan om att den nya serien skulle kallas "The Long Night".
 
Under natten rapporterade Variety om att Naomi Watts ("Gypsy", "Mulholland Drive", "The Impossible") har landat den första huvudrollen i den nya prequelserien. Det är fortfarande mycket som är hemligt kring hennes karaktär, men den kommer åtminstone att vara karismatisk och bära på en mörk hemlighet.
 
Vad tror du om Naomi Watts i "Game of Thrones"? Vilka andra skådespelare skulle du vilja se i den nya "Game of Thrones"-serien? Kommentera gärna nedan!
| 31 oktober 2018 07:45 |