Skribent

MovieZine

21 april 2016 | 23:00

MovieZines nya app får toppbetyg!

”Bästa filmappen jag hittat” säger användare som testat Flixit.
Höga betyg och goda recensioner, det är vad man hoppas på efter varje premiär. Vi är därför riktigt glada och stolta över att vår nya app Flixit tas emot med öppna armar av våra användare! 

Flixit är - kortfattat - appen som ger dig personligt anpassade förslag på filmer och serier när du letar efter något nytt att se. Du kan använda Flixit som ett komplement till MovieZine, och betygsätta nya filmer eller tipsa dina vänner. Läs mer här om hur Flixit kan göra dina filmkvällar enklare! 

Appen har redan laddats ner tusentals gånger från App Store. 

De första användarna ger 4:or och 5:or i betyg med fantastiska omdömen:


"Är en jäkla bra app om man vill hitta nya filmer eller gamla filmer som man vill se."

"Bra app. Fick mig att betygsätta 650 filmer på en vecka."

"Väldigt bra app då man ofta är på språng och inte hinner att kolla på moviezine.se i mobilen."

"En mycket rolig och effektiv app!"

"Roligt och lätt beroendeframkallande att swipa fram mellan filmförslag. Det är som Tinder för film. Jag upptäckte flera intressanta filmer och serier att kolla in, tack MZ!"

"Väldigt bra app som fungerar utmärkt :) Appen är väldigt lätt att använda. Cred till er på Moviezine, ni har förenklat vardagen för filmentusiasten som inte vet vad hen ska se."

"Riktigt bra app. Har länge väntat på en sådan."

"En trevlig liten app jag förmodligen kommer använda på sena filmkvällar."

"Appen är lätt att hantera. Väldigt okomplicerad. Jag tycker att det är ett bra komplement till IMDB om man inte vill använda den."

"Fantastisk app! Har redan tipsat en mängd människor om den! Det enda negativa är att jag och min sambo knappt pratar då vi tävlar om vem som "sett flest filmer" genom att swipa höger mest hela kvällarna."

"En väldigt smidig, användbar app som underlättar alla kvällar som man sitter med beslutsångest över vilken film man ska se!"

"Snygg och enkel design. Lätt att navigera sig runtom i appen, inget "krimskrams" som förvirrar. Bra funktioner, gillar att man kan spara filmer samt betygsätta dem man redan sett. Stort plus också för att ni har en tv-tablå. Appen kommer användas mycket flitigt!"

"Bra jobbat! Bästa film-appen jag har hittat!"

Vi har också fått in flera värdefulla önskemål på nya funktioner:


"Jag saknar att välja att aldrig mer bli rekommenderad en specifik film. En papperskorg helt enkelt som man kan swipa filmer till som är helt ointressanta."

"Fler kategorier och att man få tillbaka de filmer man swipade vänster."

"Saknar ett bra ”Vi rekommenderar”-sida."

"Att kunna betygsätta på förslagsidan."

Flixit utvärderas och utvecklas kontinuerligt, och senast i höst räknar vi med att släppa en Android-version. Här kan du ladda ner Flixit till iPhone.
| 21 april 2016 23:00 |