Skribent

MovieZine

12 april 2016 | 12:00

Så får du ut det mesta av Flixit

Lär dig allt om MovieZines nya app i 5 steg.
Har du testat vår nya app än? Flixit är ett komplement till MovieZine, som ger dig förslag på nya filmer och tv-serier du kommer älska. Här kommer några tips som hjälper dig att få ut det mesta av Flixit.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Du ser de fem ikonerna längst ner på skärmen? Så här använder du dem:

1. Flixa fram de bästa förslagen för dig

När du loggat in i appen får du direkt förslag på filmer och tv-serier som borde passa dig. Rekommendationerna är personligt anpassade och baseras på vad du, användare du följer och alla användare betygsatt, sett och sparat! Swajpa runt och spara titlarna du vill se. Klicka på filtrera förslag högst upp om du är sugen på en specifik genre eller kanske bara vill få förslag som finns på en specifik streamingtjänst?

2. Lättöverskådlig TV-tablå

Flixit kommer med en snygg och smidig tv-tablå med ett 30-tal kanaler. Få en snabb överblick över vad som sänds ikväll, och läs mer om programmen du är nyfiken på.

3. Dyk in bland topplistorna

Sök-knappen tar dig till topplistor som IMDB:s topp 250, det hetaste att streama just nu eller vad som är nytt och aktuellt på bio. Här kan du bläddra genom utbudet på HBO Nordic, se vad som är nytt på Netflix eller hitta toppfilmerna och -serierna på Viaplay och flera andra streamingtjänster.

4. Dela filmtips med dina vänner

Vänner som du följer på MovieZine dyker också upp i ditt Flixit-flöde. Här kan du till exempel se deras senaste betygsatta filmer. Klicka ”Föreslå” för att rekommendera en sevärd titel för alla som följer dig.

5. Kolla in din profil

På din profilsida listas alla filmer som du sparat (titlar du är intresserad av att se). Här kan du också bläddra genom de filmer och serier som du har sett, och betygsätta dem. När du besöker en väns profil, eller vice versa, kan ni se filmer som Flixit föreslår skulle passa er båda. Ni kan också se vilka titlar som ligger i era gemensamma Sparade-listor.

Ladda ner Flixit från App Store, sen är det bara att testa själv! Flixit finns just nu bara till iPhone, och kommer för Android-mobiler i höst.

Small 0ed3a249679ce480d293ecf8bc2f9d70 app store ikon 270x80

| 12 april 2016 12:00 |