Skribent

MovieZine

6 april 2016 | 15:10

MovieZine släpper appen Flixit - hittar rätt filmer och serier för dig

Finns nu att ladda ner från App Store.
”Vad ska jag se ikväll?” Den eviga frågan har plågat oss i årtionden. Med allt fler streamingtjänster och ett större utbud av underhållning än någonsin tidigare, borde det vara enkelt att hitta en bra film eller serie. Istället har vi drabbats av ett frustrerande lyxproblem: för mycket underhållning att zappa igenom innan vi eventuellt hittar något sevärt.

MovieZine har lösningen! Nu släpper vi appen Flixit, som snabbt tar fram förslag på filmer och serier du borde gilla. Har du redan ett konto på MovieZine så loggar du in på samma sätt på Flixit, dina betyg följer med!

Flixit är ett komplement till MovieZine: nyheter och recensioner hittar du fortfarande på sajten, medan appen hjälper dig snabbt att hitta en bra film eller serie att se. I första skedet finns Flixit till iPhone men vi hoppas på en Android-version inom kort.

Flixit ger de bästa rekommendationerna

Våra 44 000 medlemmar har tillsammans satt över en miljon betyg på filmer och serier. MovieZines rekommendationsmotor har därför ett unikt underlag och kan föreslå rätt titlar just för dig i Flixit-appen.

Databasen över filmer och serier är kopplad till alla stora streamingtjänster. Det går att sortera både på favoritgenrer och streamingtjänster. Att hitta en ruggig skräckis på Netflix, en skön komediserie på HBO Nordic eller en grym dokumentär från SVT Play är enklare än någonsin.

Med Flixit blir det också lättare att hitta rätt titel för hela kompisgänget. Skapa en grupp med vänner så föreslår Flixit filmer vi tror passar er alla, ni kan enkelt föreslå titlar för varandra och se vad flera sparat!

Flixit visar även vilka filmer som går på bio just nu, och den smidiga tv-tablån ger en snygg överblick över kvällens tv-utbud. 

Skapa konto eller logga in med ditt MovieZine-konto. Flixit börjar genast att servera förslag på filmer och serier.
Har du sett den? Swajpa höger.
Vill du inte se den? Swajpa vänster.
Verkar nice? Swajpa neråt för att spara filmen i din lista.
Klicka på postern när du vill veta mer om filmen, som vilket betyg den har fått av andra medlemmar.
Betygsätt filmerna och serierna du har sett, så blir våra rekommendationer bättre.
Följ vänner för att utbyta tips och rekommendationer. Du kan se vad dina vänner sett, betygsatt och sparat.
Flixit kan också hitta förslag som passar en grupp med vänner. Till exempel en film som ingen av er har sett men som alla borde gilla.
Flixit finns nu att ladda ner från App Store.


Har du förslag, kommentarer eller frågor om appen? Tyck till nedan eller maila till flixit@moviezine.se. Vi är tacksamma för all feedback!
| 6 april 2016 15:10 |