TEATER

Skribent

Alexander Dunerfors

5 juni 2016 | 16:45

Möt Draco Malfoy och hans son Scorpius i "Harry Potter and the Cursed Child"

I veckan förhandsvisas J.K. Rowlings nya pjäs i London.
Snart får den första publiken träffa Harry, Ron och Hermione som vuxna. Men det är inte de enda karaktärerna som får medverka i "Harry Potter and the Cursed Child" - pjäsen som plockar upp historien nitton år senare. Självklart är också Hogwarts gamle stormobbare Draco Malfoy tillbaka. Och frågan är om de onda generna gått i arv till sonen Scorpius?

I veckan presenterades de första bilderna på skådespelarna Alex Price och Anthony Boyle som spelar far och son Malfoy på Londons teaterscen.Alex Price har medverkat i tv-serier som "Merlin", "Penny Dreadful" och "Doctor Who". 

Det är lite skrämmande att vara en del av en sådan stor och emotsedd produktion, säger han. "Men också väldigt spännande eftersom Jack (Thorne, manusförfattare) är fantastisk och speciellt Dracos historia 19 år senare är riktigt intressant".Anthony Boyle är en ny bekantskap för fansen i rollen som Scorpius Malfoy. Att färga håret blont för rollen blev en stor förvandling. "En enorm förändring. Så fort jag såg det blev det verkligt för mig att jag ska spela Scorpius", säger han till Pottermore.J.K. Rowling kommenterar: "Jag älskar Draco och Scorpius - de ser verkligen ut att vara släkt! Jag har en känsla att Scorpius återigen kommer få tjejer att falla för Malfoy-män."

Se tidigare släppta karaktärsbilder från "Harry Potter and the Cursed Child":Ron Weasley, Hermione Granger och deras dotter Rose. Se fler bilder här...


Harry Potter, Ginny Weasley och deras son Albus Severus. Se fler bilder här...

Den åttonde berättelsen om Harry Potter har premiär i London i slutet av juli. Pjäsens manus kommer också att släppas i bokform.
| 5 juni 2016 16:45 |