Serie

Skribent

Alexander Kardelo

7 november 2022 | 19:30

”Monster” och ”The Watcher” får nya säsonger

En bra dag för Ryan Murphy! Hans två senaste Netflix-produktioner får fortsätta med nya avsnitt.
Men vänta lite… dog inte Jeffrey Dahmer i slutet av serien? Jo, men som man lätt kunde misstänka av den snåriga titeln ”Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story” är det som upplagt för en antologi, där kommande säsonger kan utforska andra seriemördare eller otäcka typer.
 
Variety skriver att Netflix har beställt ytterligare två säsonger av "Monster", som ska fokusera på nya "monstruösa figurer som påverkat samhället". Harvey Weinstein? Elon Musk? Det är bara att börja spekulera.
 
TV-serien med en skrämmande bra Evan Peters i huvudrollen släpptes den 21 september och har blivit en av höstens största tittarsuccéer på streamingtjänsten.
 
 
Det går också rätt bra för Ryan Murphys andra stora produktion: "The Watcher" som dök upp i mitten av oktober. Många har blivit fångade av historien om familjen som flyttar in i sitt drömhus för att upptäcka att en mystisk stalker kom på köpet - men också besvikna på slutet som kanske inte kom med de önskade svaren.
 
Det återstår att se om "The Watcher" säsong 2 kommer återbesöka samma familj, men klart är iallafall att det blir fler avsnitt. Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge och Mia Farrow spelade huvudrollerna.
 
- Publiken kan inte slita sig från "Monster" och "The Watcher". Ryan Murphy och hans kreativa team är mästare på berättelser och har fångat publik över hela världen. De två starka serierna är ett bevis på Ryans distinkt originella röst som skapat kulurella sensationer, säger Netflix globala tv-chef Bela Bajaria.
| 7 november 2022 19:30 |