Film

Skribent

Mats Karlsson

9 augusti 2014 | 12:00

Michael Fassbender ger en uppdatering om "Assassin's Creed"

Skådespelaren avfärdar alla rykten om att han skulle ha lämnat projektet och berättar om regissören Justin Kurzel.
Senaste rapporten vi fick om "Assassin's Creed" var att man hade hittat en regissör, Justin Kurzel ("Macbeth"), men mer än så fick vi inte veta. Nu fick IGN chansen att prata med huvudrollsinnehavaren och producenten Michael Fassbender, som ger en uppdatering om filmens status och passar på att avfärda alla rykten om att han skulle ha lämnat projektet.

- Jag älskar dessa rykten! Det är fantastiskt att de pratar om filmen och förhoppningsvis är de intresserade av den. Men ingenting har förändrats, jag är fortfarande ombord "Assassins's Creed" och vi håller på och jobbar med manuset. Så fort jag kommer tillbaka till Europa ska jag träffa manusförfattarna, berättar Fassbender.

När han får frågan hur pass trogna spelet de kommer att vara, svarar han:

- Vi vill absolut respektera spelet. Det finns så otroligt mycket coola saker i spelet och vi är verkligen bortskämda med det vi kan använda och sådant vi inte kan använda. Men vi vill ta in nya saker och kanske även vår egen version av saker som inte finns i spelet.

Fassbender passar även på att vad vi kan förvänta oss av regissören Justin Kurzel.

- Jag tycker att Justin (Kurzel) ska göra en enda sak, regissera. Jag lärde känna honom när vi gjorde "Macbeth". Han är grym med skådespelare och alla delar i produktionen. Han är en tungviktare.

"Assassin's Creed" har för närvarande planen att gå upp på biograferna hösten 2015, men med tanke på att manuset fortfarande inte är klart, kan vi troligtvis räkna med att premiärdatumet flyttas fram.
| 9 augusti 2014 12:00 |