Film

Skribent

Alexander Kardelo

4 augusti 2014 | 16:00

Megan Fox: "Gillar du inte Turtles kan du dra åt helvete"

Fuck off, kritiker! Skådespelerskan är inte rädd att säga vad hon tycker.
Minns ni Megan Fox? Hon som bråkade med Michael Bay under inspelningen av "Transformers" och ska ha fått sparken därefter. Nu ser hon till att få sina rubriker igen, aktuell i Bays reboot av "Teenage Mutant Ninja Turtles".

Den här gången har skådespelerskan en f-bomb åt alla som gnällt på den kommande filmen. En del fans har varit högljudda med sin kritik - allt från sköldpaddornas ursprung till deras utseende har granskats med skeptisk blick. 

Men filmens mänskliga huvudroll tycker alla gnällspikar kan ta och hålla truten. Under en presskonferens i Los Angeles sa Megan Fox att de alla ändå kommer att se filmen:

- Kolla bara hur mycket pengar "Transformers 4" spelade in. Folk kan klaga allt de vill, men de kommer ändå att köa till biografen. De kommer älska den, och om de inte gör det kan de dra åt helvete.

Michael Bays "Transformers: Age of Extinction" sågades hårt av recensenter tidigare i somras. Sen gick den och blev årets mest inkomstbringande film.

De första recensionerna anländer i veckan och redan på fredag är det dags för biopubliken att lära känna de nya Turtlesarna. Vad tror ni, blir det en biosuccé? Kan det bli positiva betyg? Eller ska vi bara dra åt h-e redan nu?
| 4 augusti 2014 16:00 |