Film

Skribent

MovieZine.se

25 september 2012 | 17:01

Medlemsvisning av "Ted"

OBS! Biljetterna till förhandsvisningen är nu slut. Vi ses på torsdag!

På torsdag är det dags för en ny förhandsvisning för MovieZines läsare, i samarbete med UIP. Vi är extra glada att visa komedin "Ted" som har rönt stora framgångar världen över.

Seth MacFarlane, skaparen av "Family Guy", tar för första gången sin utmanande form av humor till den vita duken. I den delvis dataanimerade komedin "Ted" är Farlane manusförfattare, regissör och röstskådespelare. Filmen berättar historien om John Bennett (Mark Wahlberg), en vuxen man som måste hantera sin älskade teddybjörn som blev levande till följd av en önskning när han var barn... och som vägrat lämna hans sida sedan dess.

Boka biljetter åt dig och en vän nedan. Först till kvarn gäller!

(Observera att du måste vara medlem på MovieZine. Du kan enkelt bli medlem via Facebook Connect, klicka på Logga in/Registrera högst upp på sidan.)

När? Torsdagen 27 september kl. 18.00

Var? Biograf Park, Sturegatan 18 i Stockholm

Vi släpper in från 17.30, kom i tid för att få bra platser. Vi delar också ut ett gratis, färskt och nytryckt ex av den nya MovieZine-tidningen till de första på plats, missa inte det!

Tyvärr men biljetterna är nu slut!

Fill out my online form.

När du fyllt i dina uppgifter ovan får du en mailbekräftelse. Den gäller som biljett för två personer. Visa upp mailet i en utskrift eller i mobil/på läsplatta, när du kommer till biografen. 

Vi ses!

| 25 september 2012 17:01 |