Film

Skribent

Mats Karlsson

6 augusti 2010 | 21:24

Marvels planer efter "Avengers"

Marvel har ett späckat schema fram till "Avengers" 2012, men efter det är det mer osäkert. Kevin Feige avslöjar nu vilka karaktärer som kan tänkas vara aktuella.

Sedan Marvel öppnade eget har de producerat en del superhältefilmer, så som "Iron Man", "Iron Man  2" och "The Incredible Hulk". Just nu jobbar de med tre stora projekt; "Thor", "Captain America" och "The Avengers" som släpps 2011 och 2012.

Men efter det är det bara ett projekt som är spikat och det är "Runaways". Serien kretsar kring en grupp tonåringar som får reda på att deras föräldrar är medlemmar i en kriminell grupp vid namn Pride. Självfallet har både föräldrarna och deras barn superkrafter, ett underbarn, en mäktig häxa, en alien, en telepat som är länkad till en dinosaur och en mutant med övernaturlig styrka. Läs mer om "Runaways" på Wikipedia.

MTV träffade Marvelchefen Kevin Feige som berättade vilka andra karaktärer man håller på och tittar på för en eventuell filmatisering.

- Jag tycker det Ed Brubaker och Matt Fraction har gjort med "Iron Fist" den senaste tiden är spännande. Jag tycker också att "Black Panther" och "Wakanda" har fantastisk potential att bli film samt "Dr Strange" som vi har pratat om förut. Det finns även obskyra titlar som exempelvis "Guardians of the Galaxy".

MTV frågade också Feige om vi kommer att få se en egen film för Nick Fury.

- Jag tror att svaret får bli ja. Jag tycker att "SHIELD" kan bli en egen franchise. "The Avengers" kommer att beröra det mer än någon annan film, så vi får se hur "SHIELD" arbetar från insidan, berättar Feige.

| 6 augusti 2010 21:24 |