Film

Skribent

Anders Eklöf

13 februari 2023 | 08:58

Mario och Luigi rappar i reklam för "Super Mario Bros. Filmen"

Den klassiska vinjetten från humorserien från 1989 är tillbaka i ny tappning i en reklamfilm för "Super Mario Bros. Filmen".
Den 7 april är det dags att besöka svampriket i den animerade "Super Mario Bros. Filmen" av Illumination" och Nintendo, dit den italienska rörmokaren med röst av Chris Pratt kommer för att rädda dagen från den ondskefulla Bowser.
 
Under Super Bowl släpptes en ny reklamfilm för filmen, där vi får höra en ny tolkning av "Mario Rap" från den klassiska humorserien "Super Mario Bros. Super Show" från 1989.
 
 
 
I den påhittade reklamfilmen för bröderna Mario och Luigis rörmokarfirma Super Mario Bros. Plumbing ser vi bland annat ett telefonnummer och en hemsida.
 
På hemsidan kan vi bland annat läsa om deras verksamhet, läsa omdömen och som sagt ringa till firman med det tillhörande telefonnumret, som faktiskt fungerar.
 
 
 
"Super Mario Bros. Super Show" gick mellan 1989 och 1991, där WWF-wrestlaren Lou Albano spelade Mario och Danny Wells spelade i Luigi i ett sitcom-format, som varvades med animerade segment.
 
I Sverige kallades serien bland annat för "Supermariobrödernas supershow" och visades i TV3, Filmnet, Fox Kids och Barnkanalen, så det är inte så konstigt om du känner igen den ikoniska rappen.
 
 
"Super Mario Bros. Filmen" har svensk biopremiär den 7 april där vi ser Chris Pratt som Super Mario, Charlie Day som brorsan Luigi, Anya Taylor-Joy som prinsessan Peach, Seth Rogen som apan Donkey Kong och Jack Black som skurken Bowser.
 
Vad har du för förväntningar på "Super Mario Bros. Filmen"?
| 13 februari 2023 08:58 |