Skribent

Anna Thunman Sköld

31 oktober 2013 | 19:01

Limp Bizkit-sångaren gör TV-serie om sitt liv

Rapmetal-sångaren Fred Durst jobbar på en självbiografisk TV-serie som ska sändas i ungdomskanalen The CW.

Serien heter "The Noise", är ett drama i entimmesformatet, och baserar sig på Fred Dursts liv. Enligt TVguide tar "The Noise" avstamp i 1990-talets mitt när en ung rockartist lämnar ett stökigt familjehem och startar ett band som "slår igenom stort med sitt unika sound".

Durst och hans band Limp Bizkit slog också igenom på 1990-talet men huruvida deras sound var unikt, kan få vara osagt. Dock hade de några riktiga framgångsår med hits som "Break Stuff", "Nookie" och "Rollin'". Och Durst levde det goda livet med mer eller mindre kända damer...

På senare tid har Durst satsat mer helhjärtat på TV och film och han har redan tidigare försökt sälja in en självbiografisk TV-serie. För två år sedan gjorde han en komedipilot kallad "Douchebag" som var tänkt att sändas i CBS. Där skulle han själv gjort huvudrollen. Men då bidde det bara en tumme.

Durst står också som exekutiv producent till kommande kriminalkomedin "Pawn Shop Chronicles", där bland andra Norman Reedus, Matt Dillon och Elijah Wood medverkar.

Inget sagt än om när "The Noise" kan tänkas börja visas.

| 31 oktober 2013 19:01 |