Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 juni 2018 | 23:00

"Lethal Weapon", "Outlander" och 8 serier till återvänder till Viaplay

Under några få veckor i maj lades den ena efter den andra serien ned i USA - här är de som överlevde och är klara för nya säsonger hos Viaplay senare i år.
Det har knappast undgått någon (som är i alla fall lite tv-intresserad) att det har varit hårda tider för många serier på sistone. Under en av helgerna i maj rök hela 21 tv-serier, varav två ("Brooklyn Nine-Nine" och "The Expanse") sedan dess har räddats.
 
Bland serierna vi kommer att få återse hos Viaplay, kommer det bli särskilt intressant att se hur de nya säsongerna av "Lethal Weapon" och "Transparent" kommer att hantera förlusten av huvudrollsinnehavarna Clayne Crawford och Jeffrey Tambor
 
Sjätte säsongen av "Nashville".
Fjärde säsongen av "The Royals".
Andra säsongen av (den rebootade serien) "Will & Grace".
Tredje säsongen av "Lethal Weapon".
Fjärde säsongen av "Blindspot".
Fjärde säsongen av "Outlander".
Andra säsongen av "S.W.A.T.".
Tredje säsongen av "StartUp".
Femte (och sista) säsongen av "Transparent".
Sjätte säsongen av "Empire".
 
I nuläget är det enbart "Nashville" och "The Royals" som har några officiella premiärdatum hos Viaplay - 6 juli ("Nashville") respektive 16 juli ("The Royals"). Även om det inte är hugget i sten ännu, bör de övriga serierna få svensk premiär dagen efter de sänts i USA.
 
Eftersom de resterande 8 tv-serierna inte får premiär förrän under hösten, har dessa datum inte spikats än - men nu vet vi åtminstone var de kommer att gå att se.
 
Vilken av de återkommande tv-serierna ser du mest fram emot att få återse under sommaren och hösten? Kommentera gärna nedan!
| 4 juni 2018 23:00 |