Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 maj 2018 | 17:30

"Lethal Weapon"-stjärnan har sparkats på grund av sina utbrott

"Lethal Weapon"-producenterna försöker nu att ersätta Clayne Crawfords roll med en ny skådespelare, för att inte tvingas lägga ned den populära tv-serien.
Enligt uppgifter till THR ska producenterna bakom FOX-serien "Lethal Weapon" nu slutligen ha sparkat Clayne Crawford från den populära serien. Vi rapporterade häromveckan om att serien riskerade att inte förnyas, trots sina framgångar, på grund av att Crawford hade betett sig illa på inspelningsplatsen vid flera tillfällen.
 
Crawford bekräftade själv, via sitt Instagramkonto, att han vid två tillfällen hade uppfört sig illa under inspelningarna. Den första gången mot en gästregissör som han uppfattade som oproffesionell och skällde ut efter en händelse på inspelningsplatsen, och senare tvingades betala en del av sin lön till som ursäkt, samt gå i terapi för att hantera sin ilska. 
 
 
Det andra tillfället är troligtvis vad som nu har tvingat producenterna att sparka Crawford, som spelat Martin Riggs - den ena av seriens två huvudroller under de två första säsongerna.
 
Under ett avsnitt Crawford själv regisserade blev Damon Wayans, som spelar den andra huvudrollen, skadad vilket tvingade honom att vara sjukskriven en dag. Efter att han kom tillbaka och inte ville ställa upp på vissa grejer längre, med hänvisning till sin egen säkerhet, ska han ha fått en sådan utskällning av Crawford att de båda skådespelarna inte längre pratar med varandra utanför inspelningarna. 
 
Trots att "Lethal Weapon" är en av FOX:s mer populära tv-serier riskerar den nu ändå att läggas ned - om inte producenterna snabbt lyckas hitta någon som kan ersätta Crawford och hans Martin Riggs. Vilket inte lär bli helt lätt, utan att det ska kännas allt för påtvingat och onaturligt framöver. Beroende på hur de väljer att skriva ut Riggs ur handlingen, hade jag personligen gärna sett att Hilarie Burton (som spelat Karen Palmer i 6 avsnitt) fick komma tillbaka och axla en huvudroll vid sidan av Wayans!
 
 
Eftersom serien inte har förnyats ännu har ingen involverad i "Lethal Weapon" officiellt sparkats. Flera källor vidhåller däremot att om FOX väljer att gå vidare med en tredje säsong, kommer Crawford då att sparkas officiellt. Crawford själv har kommenterat uppgifterna med att ingen har varit i kontakt med honom gällande "sparkandet" ännu.
 
 
Vilken skådespelare hade du velat se som "Lethal Weapon"-fansen räddare i nöden? Kommentera gärna nedan!
| 9 maj 2018 17:30 |