Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 april 2018 | 13:30

"Lethal Weapon" riskerar att läggas ned trots framgångarna

Även om hoppet om en tredje säsong visserligen fortfarande lever - är frågan om den dödslängtande Martin Riggs kommer att fortsätta göra det?
Tv-serieversionen av "Dödligt vapen"-filmerna är en av mina absoluta favoritserier - inom den överdrivna och "löjligt underhållande"-genren av serier som klarar av att erbjuda action och underhållning, med glimten i ögat. "Lethal Weapon" är också en av FOX:s (tittarmässigt) mest framgångsrika tv-serier.
 
När vi nu närmar oss slutet på den andra säsongen och det börjar bli dags för FOX att spika vilka tv-serier som ska få komma tillbaka under hösten, vilket brukar göras i början av maj varje år, har seriens många fans inte varit ett dugg oroliga. Men nu visar det sig att det finns all anledning att vara orolig trots allt.
 
 
Enligt Deadline sägs nämligen Clayne Crawford, som spelar den odrägliga och vårdslöse polisen Martin Riggs, ha uppfört sig så illa under inspelningarna (vid ett flertal tillfällen) att flera ur produktionen nu vägrar att ens befinna sig på inspelningsplatsen när han är där.
 
Vilket gör att FOX nu alltså sägs överväga att lägga ned serien helt och hållet, alternativt fasa ut Crawford mellan en potentiell tredje och fjärde säsong - och helt enkelt hitta en ny partner till Damon Wayans version av Roger Murtaugh.
 

Läs också: 5 löjligt underhållande tv-serier som förtjänar mer uppmärksamhet

 
Vad tycker du om "Lethal Weapon" hittills - och hur hade du löst situationen om du var ytterst ansvarig hos FOX? Vill vi ens ha "Lethal Weapon" utan Riggs? Kommentera gärna nedan!
| 24 april 2018 13:30 |