Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 november 2015 | 06:00

Läsarna: "Låt Tom Hardy spela James Bond"

MovieZines läsare har röstat fram nya 007-kandidater & vi bad producenten Michael G. Wilson om en kommentar.
Med bioaktuella ”Spectre” spelar Daniel Craig rollen som James Bond för fjärde gången. Än så länge är det oklart om han återvänder - Craig har i intervjuer antytt att han ”hellre skär upp handlederna” än spelar rollen igen. 

Bond-producenten Michael G. Wilson hoppas få Craig på andra tankar:

- Den där intervjun gjordes två eller tre dagar efter att vi avslutat en åtta månader lång inspelning. Under påsklovet hade han opererat knät. Så han var naturligtvis helt slutkörd. Vi hoppas få tillbaka honom igen. Han är en riktigt bra Bond som verkligen har gjort något nytt och annorlunda. Jag tror att publiken älskar honom, säger Wilson till MovieZine.

Trots en hel del skriverier om potentiella ersättare, har teamet bakom filmerna ingen ny kandidat i åtanke. Michael G. Wilson tycker att alla rykten bör tas för just rykten.

- De kommer inte från oss. Det är pressen som hittar på, vi har ingen speciell i åtanke. Barbara (Broccoli) brukar säga: ”Det är som att fråga en brud i kyrkan: Vem blir din nästa make?” Det är inte ett ämne man ens vill tänka på.

Men den dagen Daniel Craig hänger upp kostymen, saknas det inte lämpliga ersättare. Vi bad MovieZines läsare att rösta fram sina favoriter bland de namn som det surrats mest kring. Med över 2300 inkomna röster - här är era favoriter till att ta över som 007:

1. Tom Hardy (28%)

2. Idris Elba (22%)

3. Michael Fassbender (19%)

Samtidigt är många fans överens om att skådespelaren bör vara mindre känd än ovanstående trio. Mest troligt är att vi kommer få se någon helt annan i rollen, när det väl är dags. Andra förslag som kommit in är Dan Stevens (”Downton Abbey”) och den betydligt yngre Taron Egerton (”Kingsman: The Secret Service”). Även om flera hoppas på att se Idris Elba (”The Wire”) i rollen har James Bonds hudfärg har väckt stor debattFortsättning följer...

Förhoppningsvis är det här en fråga som inte får svar förrän om några år, för visst vill vi helst se Daniel Craig tillbaka i åtminstone en sista film?
| 5 november 2015 06:00 |