Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 april 2018 | 18:45

Långköraren "NCIS" får en ytterligare säsong - utan favoritkaraktären

Inget tycks kunna stoppa "NCIS", som efter 354 avsnitt fortsätter att locka flest dramaserie-tittare hos CBS.
"NCIS" har trots flera stora avhopp bland sina skådespelare, under de 15 säsonger vi har hunnit ta del av, ändå fortsatt att locka rekordpublik år efter år. Det kommer kanske därför inte som någon större överraskning att CBS (enligt Variety) valt att förlänga sin tittarmässigt mest framgångsrika dramaserie med en sextonde säsong.
 
Efter att ha lyckats få Mark Harmon, som tack vare seriens framgångar lyfter en av de högsta lönerna (per avsnitt) på tv, att skriva på för en ytterligare säsong. Hans rollfigur i serien, Leroy "Jethro" Gibbs, blir efter årets säsong däremot en av de få originalmedlemmarna då (den för många) favoritkaraktären Abby Sciuto (Pauley Perrette) inte kommer att återvända under nästa säsong.
 
Perrette bekräftade avhoppet själv redan för ett halvår sedan. Frågan är nu om Mark Harmon är tillräckligt mycket av ett dragplåster för att CBS flaggsskepps-serie ska fortsätta att locka drygt 17 miljoner tittare per avsnitt.
 
Tittar du fortfarande på "NCIS" - är du peppad på en ytterligare säsong eller är det dags att låta serien gå i pension? Kommentera gärna nedan! 
| 16 april 2018 18:45 |