Film

Skribent

Thomas Linnaeus

20 september 2023 | 20:31

Kollegorna i “Ghostbusters” tjänade 100 gånger mer än Leslie Jones

Enligt skådisen fick Melissa McCarthy 14 miljoner dollar för spökfilmen från 2016.
Leslie Jones har avslöjat att han fick sämre betalt än sina kollegor i nytolkningen av “Ghostbusters” från 2016. Skådisen fick 150 tusen dollar, medan Melissa McCarthy tjänade svindlande 14 miljoner dollar, rapporterar ComingSoon.net.
 
I nya biografin “Leslie F*cking Jones: A Memoir” skriver hon om detta:
 
"Jag fick veta under filmens process flera gånger att jag hade tur att ens få vara med, men ärligt talat tänkte jag: att jag inte ens behövde medverka i det här jävla projektet. Särskilt eftersom jag fick mycket mindre betalt än Melissa McCarthy och Kristen Wiig.”
 
Och innan filmen släpptes och både sågades samt floppade, hade produktionen höga tankar om projektet:
 
“Ingen emot dem, men mitt första erbjudande var att göra den filmen för 67,000 dollar. Jag kämpade för att få mer, och budskapet var tydligt: “Det här kommer att starta din karriär, som om jag inte hade varit framgångsrik i flera decennier redan.”
 
På MovieZine tyckte recensenten Patrik Linderholm att “Ghostbusters” faktiskt höll måttet. Betyget blev 3 av 5 med motiveringen: “Är man ett fan av Ghostbusters-världen i stort lär man finna njutning i denna upphottade version, men håller man 1984-versionen väldigt nära hjärtat kan det vara svårt att ta till sig idéerna här.”
 
Vad tycker du om “Ghostbusters” från 2016?
| 20 september 2023 20:31 |