Film

Skribent

Viktor Jerner

18 oktober 2015 | 18:45

Kolla in den fullspäckade nya postern till "Star Wars: The Force Awakens"

I veckan släpps biljetterna och en ny trailer till "Star Wars: The Force Awakens", och alldeles nyss fick vi en ny poster. Den levererar, rejält.
Eller vad säger ni? Jag tycker att den har den där skönt klassiska Drew Struzan-känslan i kompositionen även om den inte är helt "tecknad". Nästan alla stora spelare i "Star Wars: The Force Awakens" är med i den visuella mixen, exempelvis allas våra Han Solo och prinsessan Leia, samt nya karaktärer som Rey (Daisy Ridley), Poe Dameron (Oscar Isaac) och Finn (John Boyega). Allra störst plats får inte helt oväntat Adam Drivers skurk, Kylo Ren. Jag och förmodligen många andra ställer dock frågan; varför är inte Luke Skywalker med? 

Hur som helst, filmen dyker upp på svenska biografer den 16:e december och SF meddelar nu via sin hemsida att biljetterna till filmen kommer att släppas redan imorgon. Det gäller också biljetterna till Filmstaden Scandinavias nya IMAX-salong, så det gäller att vara ute i god tid. Dessutom får vi en helt ny trailer till filmen på tisdag, så det blir några härligt "Star Wars"-späckade dagar framöver.Vad tycks om postern? Kommer ni hänga på låset och säkra biljetter till filmen redan imorgon? 
| 18 oktober 2015 18:45 |