Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 november 2019 | 20:30

Klipp: "Stranger Things" släpper massa sköna bloopers från säsong 3

Vissa repliker är uppenbarligen svårare än andra - Netflix låter oss följa med in bakom kulisserna av den tredje säsongen.
Netflix har utnämnt den 6 november till "Stranger Things Day", eftersom det var datumet som Will Byers försvann under den första säsongen - vilket också blev stortskottet på vår resa in i the Upside Down. För att fira dagen har man lagt ut ett bloopers-klipp med några av de roligaste misstagen som seriens skådespelare råkade ut för under inspelningarna av den tredje säsongen.
 
Den fjärde säsongen har officiellt blivit beställd, men eftersom inspelningarna inte drar igång förren i januari och förväntas bli klara i augusti, så lär det vara åtminstone ett år kvar (som minst) innan vi kan räkna med att få ta del av fortsättningen. Men medan vi väntar kan vi i alla fall få oss ett gott skratt!
 
 
Det är uppenbarligen inte helt enkelt att få till alla sina repliker på första försöket, men lyckligtvis verkar det åtminstone som att seriens skådespelare får ha det ganska roligt under inspelningarna. Vilket kanske är en del av hemligheten till den goda kemin mellan de olika karaktärerna?
 

Läs också: Vi bjuder på årets mest underhållande "Stranger Things"-intervju

 
Vad tyckte du om skådespelarnas bloopers under inspelningarna? Kommentera gärna nedan!
| 6 november 2019 20:30 |