Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 oktober 2019 | 20:55

"Stranger Things" fjärde säsong dröjer längre än väntat

Glöm bort en möjlig premiär under nästa sommar - inspelningarna av den fjärde säsongen har inte ens börjat.
TVLine rapporterar att man har lyckats bekräfta att den fjärde säsongen av "Stranger Things" kommer att bestå av totalt åtta nya avsnitt, vilket stämmer överens med seriens första och tredje säsong (den andra var på nio avsnitt).
 
Men man säger sig också ha fått bekräftat från källor i produktionen att inspelningarna kommer att dra igång nu i januari - och att de räknar med att vara klara med inspelningarna troligtvis i augusti. Med tanke på att "Stranger Things" är en serie som kräver en hel del efterarbete med effekter och liknande får vi nog ställa in oss på en premiär närmare jul som tidigast, kanske till och med under 2021.
 
 
Netflix har inte kommenterat uppgifterna ännu, men förutsatt att det stämmer vore det kanske inte helt omöjligt att den nya säsongen utspelar sig kring julen - och på så sätt kan lyckas få ihop alla karaktärerna på ett och samma ställe igen, med tanke på hur den tredje säsongen slutade.
 
Vi fick nyligen även veta att den tredje säsongen av "Stranger Things" är Netflix mest streamade säsong någonsin, under sin första månad. De lär med andra ord inte vilja låta oss vänta längre än nödvändigt, men redan till sommaren nästa år känns nu dessvärre helt omöjligt.
 

Läs också: Vi bjuder på årets mest underhållande "Stranger Things"-intervju

 
Hade du också hoppats på en premiär redan till sommaren nästa år? Vad tyckte du om den tredje säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 25 oktober 2019 20:55 |