Serie

Skribent

Alexander Kardelo

27 september 2023 | 09:00

Klart för en tredje "Paw Patrol"-film! Tassar in på bio 2026

Valpsuccén fortsätter. Paramount Pictures har gett grönt ljus till en tredje långfilm om de populära (och gulliga) hjältarna.
Barnens favoriter i "Paw Patrol" kommer att få en tredje långfilm, skriver Variety. Regissören Cal Brunker som stod bakom de första två återvänder, och premiären är satt till 2026.
 
"Paw Patrol" började som tv-serie år 2013 och de modiga valparna blev snabbt populära hos den yngsta publiken. Serien är nu inne på sin tionde säsong.
 
Det blev debut på bioduken i "Paw Patrol: Filmen" under 2021. Och i höst kommer uppföljaren, "Paw Patrol: Storfilmen", som låter karaktärerna få superkrafter. När en magisk meteor kraschar ned i Äventyrsstaden förvandlas de till The Mighty Pups...
 
- TV-serien har underhållit generationer av förskolebarn och subtilt lärt dem värdet av gemenskap, inkluderande och teamarbete. Den tredje långfilmen blir ett episkt äventyr med actionpackade uppdrag och nya miljöer. En film som än en gång visar att små tassar kan lämna ett stort avtryck, kommenterar producent Jennifer Dodge.
 
| 27 september 2023 09:00 |