Film

Skribent

Mats Karlsson

22 juli 2019 | 22:00

Kevin Feige om Fas 4 och framtiden för Avengers

De kommer tillbaka, men blir en ny laguppsättning.
I helgen presenterade Marvelchefen Kevin Feige Marvels Fas 4, som han senare bekräftade vara komplett. Efter presentationen på Comic-Con fick flera medier chansen att prata med Feige, där flera intressanta detaljer framkom.

Det många saknade i Fas 4 var en film som samlar hjältarna, som vi har sett med "Avengers"-rullarna. För IGN berättar Feige om den framtida planen:

- Vi hade "Avengers: Endgame" i år som var ett slut för många av karaktärerna. Så Fas 4 blir en inledning, och om att lära känna nya saker med karaktärerna vi redan känner till, som Black Widow. Sedan får vi möta nya fantastiska karaktärer, som The Eternals och Shang-Chi samt nya äventyr med Dr Strange och Thor. De här tv-seriena på Disney+ kommer dessutom bli spektakulära och inte vad folk förväntar sig.
 
Det som överraskade många fans var att exempelvis "Black Panther 2", "Blade" och "Guardians of the Galaxy 3" inte ingick i Fas 4. Feige utvecklar för MTV News hur han tänkte:
 
- Vi debatterade om vad vi skulle presentera under Comic-Con. Skulle vi utannonsera Fas 4 och 5? Vi har dem uttänkta, men jag tyckte att elva projekt på två år var tillräckligt.
 
Feige lyfter också lite på slöjan angående Avengers framtid:
 
- Det kommer bli ett helt annat team, för det var ju det "Endgame" handlade om. Det kommer att bli nytt lag med några som ni har sett och några ni inte har träffat än.
 

Läs också: Marvel planerar "Fantastic Four"-reboot och "Mutants"

| 22 juli 2019 22:00 |