Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

3 maj 2023 | 21:45

Kevin Costner kickas från “Yellowstone” - efter bråket på inspelningen

Kevin Coster får lämna “Yellowstone” efter den kommande säsongen, enligt rapporter - men serien kan fortsätta utan sin huvudperson.
I februari skrev vi om att den populära cowboyserien “Yellowstone” ryktades att läggas ned. Anledningen var att Kevin Costner sades vara en pina att jobba med. Nu rapporterar ET Online, att Costner mycket riktigt fått lämna serien.
 
Femte säsongen av “Yellowstone” var mitt i produktionen när Sheridan och Costner började bråka med varandra. Enligt källorna till sidan vet varken skådespelarna eller teamet när produktionen kan starta igen.
 
ET Online intervjuar Matthew Belloni, reporter på Puck News, som var först med nyheten om den kaosartade produktionen av “Yellowstone”.
 
- "Yellowstone” är i limbo just nu, tills de kan ta reda på om Costner kommer tillbaka eller, mer troligt, om han kommer att skrivas ut ur showen. När det beslutet är gjort, kan de skriva färdigt den andra halvan av säsongen och filma den. Troligtvis kommer säsongen att sändas under hösten.
 
 

"En absolut lögn"

 
Samtidigt slår Costners advokat, Marty Singer, tillbaka anklagelserna om att skådespelarna ska ha varit svår att arbeta med:
 
- Att Kevin bara var villig att arbeta en vecka på andra halvan av säsong fem av “Yellowstone” är en absolut lögn. Det är löjligt - och alla som säger det, har helt enkelt fel. Alla som vet något om Kevin är väl medvetna om, är han otroligt passionerad för serien och har alltid gett allt för säkerställa dess framgång.
 
Efter dessa rykten har Paramount passat på att ge grönt ljus för ytterligare serier i Sheridans cowboy-universum. En av dessa är en spinoff med Matthew McConaughey i huvudrollen. Totalt har Sheridan mer än tio stycken olika projekt under utveckling hos Paramount.
 
Här i Sverige finns "Yellowstone" och prequel-serierna "1923" och "1883" att streama på SkyShowtime.
 
 
Kommer man kunna fortsätta att göra “Yellowstone” utan huvudpersonen?
| 3 maj 2023 21:45 |