Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

5 maj 2023 | 15:12

Bekräftat: “Yellowstone” läggs ner efter dramat med Kevin Costner

Den populära cowboyserien “Yellowstone” läggs nu ner efter huvudpersonen Kevin Costner blivit uppsagd. Istället kommer en ny serie från Taylor Sheridan.
Som vi skrev om häromdagen, verkade det som att Kevin Costner tillslut fått sparken från “Yellowstone”. Nu bekräftar Paramount att serien till och med läggs ned, rapporterar Variety. Chris McCarthy, som är chef för Showtime och MTV Entertainment Studios som ligger bakom den populära serien, har uttalat sig om nedläggningen:
 
- "Yellowstone" har varit grunden för ett helt universum av globala hits – från "1883" till "Tulsa King", och jag är övertygad om att vår "Yellowstone"-uppföljare kommer att bli ännu en stor hit, tack vare den briljanta Taylor Sheridan och våra otroliga skådespelare som ger liv åt dessa program.
 
Istället för “Yellowstone” kommer en ny serie från skaparen Taylor Sheridan. Här kommer vi också att få följa familjen Dutton i en fortsättning på originalserien. Vad serien kommer att handla om, eller vilka skådespelare som kommer medverka är i dagsläget okänt.
 
- Berättelsen om familjen Dutton fortsätter i en annan episk serie efter att "Yellowstone" slutar. Vi är stolta över att kunna föra denna nya resa till en publik över hela världen, säger David Glasser, VD för 101 Studios.
 
En fortsättning på "Yellowstone" utan Kevin Costner väntar alltså nu - kommer det att fungera lika bra?
| 5 maj 2023 15:12 |