Serie

Skribent

MovieZine

7 februari 2023 | 07:55

Rykte: "Yellowstone" kan läggas ned. Kevin Costner är för jobbig

Bråk bakom kulisserna på Paramount Networks stora tittarsuccé?
Veckans snackis i den amerikanska tv-världen är "Yellowstones" vara eller icke vara. Det rapporteras om tjafs bakom kulisserna där Kevin Costner är missnöjd med sitt inspelningsschema, skriver Deadline.
 
Costner vill tydligen spela in de åtta avsnitt som kvarstår på säsong 5 på en enda vecka. Sannolikt för att kunna regissera och spela i sitt egna western-epos "Horizon". Skådespelarens krav har "skapat frustration" hos series skapare Taylor Sheridan och "moralproblem" hos de andra skådisarna.
 
Om ingen annan lösning dyker upp så tittar Paramount Network redan på drastiska åtgärder - att lägga ned "Yellowstone" efter säsong 5, och kicka igång en ny serie i samma universum. Man tittar redan på Matthew McConaughey för huvudrollen.
 
"Vi har inget nytt att rapportera. Kevin Costner är en stor del av serien och vi hoppas det förblir så länge", lyder en kommentar från tv-bolaget.
 
"Yellowstone" har blivit en stor tittarsuccé för Paramount och är även populär i Sverige på SkyShowtime och C More. Serien har redan fått två spin-offs, "1883" och "1923" (nyss klar för en andra säsong), som alla följer olika generationer av ranchfamiljen Dutton.
| 7 februari 2023 07:55 |