Film

Skribent

Thomas Linnaeus

22 juni 2022 | 18:15

Kevin Costners kommande cowboydrama blir 11 timmar långt

"Horizon" är den kommande filmserien från Kevin Costner. I en ny intervju öppnar han upp sig om sitt storslagna cowboy-projekt.
Aktuella “Yellowstone”-stjärnan Kevin Costner har stora planer för sin kommande vilda västern-drama “Horizon”. I augusti börjar inspelningen och i en intervju med Variety öppnar skådespelaren upp om de kommande filmprojektet. Han vill dela upp berättelsen i fyra filmer och om det säger Costner:
 
- De är alla olika filmer som hänger ihop med varandra, så du tittar på en berättelse som bildar en övergripanade saga.
 
Skådespelaren vill göra fyra filmer på 2 timmar och 45 minuter vardera - vilket blir 11 timmar totalt. Det verkar alltså bli en storslagen inspelning och just nu letar produktionen efter 170 olika roller med repliker.
 
 
“Horizon” blir Kevin Costners fjärde film efter “Dansar med vargar”, “The Postman”, “Open Range”. Filmen kommer att utspela sig under 15 år och följa både nybyggare och ursprungsamerikaner i den amerikanska västern. Skådespelaren, och tillika regissören som han faktiskt också är, belönades med Oscarsstatyetten för Bästa regi för just “Dansar med vargar” så Kevin Costner kan lugnt sagt även regissera filmer.
 
Planen är att “Horizon” kommer att spelas in i åtta månader och därefter klippas om till filmlånga avsnitt. Filmserien produceras av Warner Bros och kan därmed möjligtvis släppas på HBO Max.
| 22 juni 2022 18:15 |