Film

Skribent

Thomas Linnaeus

6 april 2023 | 21:01

“Helvete heller!” Förra Luigi-skådisen vägrar se nya “Super Mario Bros"

John Leguizamo, som spelade Lugi i “Super Mario Bros”-filmen från 1993, kommer absolut inte att se den nya filmen om rörmokaren och hans bror.
Nya “Super Mario Bros. Filmen” hade nyligen premiär och i samband med det har diskussionen om den förra “Super Mario”-filmen dragit igång. John Leguizamo, bakom roller som Bruno i “Encanto” och nyligen aktuell i “The Menu", spelade Luigi i filmen från 1993 och nu har även han uttalat sig om nya “Super Mario” i en intervju med TMZ.
 
- Nej, jag kommer inte att se den. De kunde ha inkluderat en latinamerikansk karaktär. Jag var banbrytande och sedan stoppade de nyskapandet. De förstörde inkluderingen. Istället har de “o-inkluderat”. Ta in lite fler latinos! Vi är 20% av befolkningen. Den största minoriteten och vi är underrepresenterade.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
John Leguizamo som Luigi och Bob Hoskins som Mario i "Super Mario Bros" från 1993.
 
TMZ kunde inte släppa frågan, och dubbelkollade om Leguizamo verkligen var säker på om han skulle se den:
 
- Helvete heller!
 
Det låter inte helt oklokt att undvika att se “Super Mario Bros. Filmen”. I skrivande stund har filmen 54 av 100 på RottenTomatoes, och kritikerna verkar vara övertygade om att filmen är ett ljummet försök att göra film om den italienska rörmokaren.
 
Vilken av “Super Mario Bros”-filmerna är den bästa tolkningen av TV-spelet?
| 6 april 2023 21:01 |