Film

Skribent

Alexander Dunerfors

14 juni 2014 | 10:40

Jason Momoa är Aquaman i "Batman v. Superman"

Fortfarande bara ett rykte, men...
Jason Momoa kan fortsätta och förneka Aquaman-rykten allt han vill. Enligt Hitfix är skådespelaren nu spikad och klar för rollen, även om Warner Bros ännu inte bekräftat det. Sajten skriver att regissören Zack Snyder håller på och färdigställer Aquamans look för att snart kunna börja spela in hans scener.

Skådespelaren, känd från senaste "Conan the Barbarian" samt "Game of Thrones" får nöja sig med en liten roll i "Batman v. Superman: Dawn of Justice", men kontraktet har med all säkerhet lämnat utrymme för hundratolv uppföljare.

Aquaman, också kallad Vattenmannen på svenska, är en grundarna till superhjältegruppen Justice League. I serietidningarna består hans krafter av att kunna kommunicera med havsvarelser och han har även förmågan att kontrollera dem.

Det börjar nu officiellt bli trångt i den där "Batman v. Superman", som från början skulle bli en enkel "Man of Steel"-uppföljare. Förutom Batman (Ben Affleck) och Superman (Henry Cavill) blir det också premiär för Wonder Woman (Gal Gadot) och Cyborg (Ray Fisher). 

Vi räknar med att ett par fler supervänner hinner ansluta sig i filmen som leder raka vägen till 2017 års "Justice League", DC Comics svar på Marvels "The Avengers".
| 14 juni 2014 10:40 |