Serie

Skribent

Alexander Svensson

5 januari 2024 | 20:30

Väntan fortsätter: Andra säsongen av "Peacemaker" är fortfarande långt borta

James Gunn jobbar på manusen, men Superman verkar vara högsta prioritet ett tag framöver.
James Gunn är mitt uppe i förberedelserna inför att spela in “Superman: Legacy”, filmen som ska reboota både Stålmannen och DC-universumet i stort. Men det hindrar honom tydligen inte från att jobba lite på den andra säsongen för sin framgångsrika seriePeacemaker” vid sidan om. Han har nämligen bekräftat i ett inlägg på Threads att manusen för den andra säsongen är mer än halvvägs klara.
 
 
Han passar också på att berätta att “Peacemaker” är det enda projekt han personligen skriver just nu vid sidan av “Superman: Legacy”.
 
 
“Peacemaker”, med John Cena i titelrollen, hade premiär för snart två år sedan, och hyllades stort av såväl fans som kritiker. Lite extra rolig var den kanske för oss svenskar, då soundtracket innehöll ett par svenska rocklåtar. James Gunn berättade tillochmed i intervju med MovieZines Jonatan Blomberg om sin kärlek för svensk musik:
 
- Jag har tusentals svenska pop och rocklåtar som jag samlat på mig genom åren. Allt från "Eggstone", "Moneybrother" till "Monster" och alla möjliga... jag älskar svensk och nordisk musik i allmänhet.
 
Kanske kan vi med andra ord hoppas på lite mer svensk musik i andra säsongen av “Peacemaker”?
 
Förhoppningsvis får vi se mer av Vigilante i säsong 2 av "Peacemaker"!
 
Det vi iallafall kan säga med säkerhet är att John Cena hör till de skådespelare som kommer att återvända från det gamla DC till det nya, där säsong 2 av “Peacemaker” utspelar sig. Gunn har tidigare bekräftat att även Viola Davis och Freddie Stroma som spelade Amanda Waller respektive Vigilante i serien kommer att dyka upp i nya DC-universumet. Men med tanke på att manusen inte är klara, och att Gunn ska spela in “Superman: Legacy” först, så lär vi få vänta ett tag till innan vi återser Peacemaker och hans vänner. 
 
Ser du fram emot säsong 2 av “Peacemaker”?
| 5 januari 2024 20:30 |