Film

Skribent

Jakob Åsell

16 juli 2019 | 09:00

Inspelningsstart för "A Quiet Place 2"

John Krasinskis hyllade skräckfilm får snart en uppföljare men än är det tyst kring handlingen.
Tystnad! Tagning!
 
Skräckfilmen "A Quiet Place" fick både kritiker och pulik att hålla andan i biosalongerna. Filmen blev en av förra årets stora skräck-överraskningar och en stor succé på bio, som vi tidigare rapporterat är en uppföljare inte långt borta. Regissören, manusförfattaren och skådespelaren John Krasinski delade nyligen en bild på en filmklappa som bekräftar att inspelningen av den efterlängtade uppföljaren har börjat!
 
 
"A Quiet Place" följde en familj i en öde värld som tagits över av extremt ljudkänsliga monster vilket tvingade dem till ett liv i tystnad. Regissören John Krasinski spelade där en av huvudrollerna mot sin fru Emily Blunt. Blunt återvänder i uppföljaren där hon bland annat får sällskap av Cillian Murphy och Brian Tyree Henry. Handlingen i uppföljaren är ännu dold i mörker men Krasinski har tidigare hintat om att han är nyfiken på hur andra överlevare har det i den monsterdrabbade världen:
 
- När vi gjorde filmen ställde jag mig ofta frågan: vilka tände de andra eldarna? Hur har dessa människor överlevt? Hur överlevde den äldre mannen?
 
Räkna med ännu mer nagelbitande spänning när "A Quiet Place 2" släpps lös på bio den 15 maj 2020.
| 16 juli 2019 09:00 |