Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 februari 2017 | 18:30

Inspelningen av Shane Blacks "The Predator" är igång

Och åldersgränsen? Barnförbjuden förstås!
Det är dags för Rovdjuret att vakna för igen. Idag börjar inspelningen av "The Predator", en reboot i Shane Blacks regi.

Regissören bakom "The Nice Guys" har själv ett speciellt förhållande till rymdmonstret. Som skådis blev han själv dödad i originalet "Rovdjuret" från 1987. Den här gången håller han sig bakom kameran och låter Boyd Holbrook och Jacob Tremblay ta upp fighten.

Black tog till Twitter för att fira den första inspelningsdagen, samt lugna fansen: det blir ingen barnvänlig version det här. "PG-13 är för mesar", skriver han.

 
 
I rollistan syns också Olivia Munn, Thomas Jane och Keegan-Michael Key. Men den som hoppades få se gamle Arnold återvända blir besviken. Detta enligt Boyd Holbrook:

- ”Predator” är inte en uppföljare. Shane Black har gjort något helt eget. Den håller sig i samma värld samtidigt som det är en ny story, grundad i något realistiskt. Jag tror inte du kommer få se Schwarzenegger. Det skulle bli en gimmick, säger han till We Got This Covered.

John McTiernans "Rovdjuret" fick en uppföljare år 1990, "Rovdjuret 2" i Stephen Hopkins regi. Tredje filmen, "Predators", släpptes år 2010.

Biopremiären för "The Predator" väntar i februari 2018.
| 20 februari 2017 18:30 |