Film

Skribent

Alexander Dunerfors

3 april 2014 | 10:01

Inspelningen av "Jurassic World" är igång

Colin Trevorrow rullar igång kameran på Hawaii.

MovieZines källor i Hollywood rapporterar om att inspelningen av efterlängtade "Jurassic World" är igång. Något som nu också bekräftas av JurassicWorld.org. Enligt sajten ska bland annat Irrfan Khan och Ty Simpkins närvara vid de första scenerna, som spelas in på Hawaii. Det är som bekant platsen för originalfilmens dinosaurieö Isla Nublar.

Enligt vår insider kommer inspelningen att fortsätta med studioscener i Louisiana under 11 veckor i vår. Slutligen filmas exteriörer i San Diego, där regissören Colin Trevorrow vill släppa lös en T-Rex på gatorna (som i Steven Spielbergs "The Lost World").

I "Jurassic World" har John Hammonds drömpark blivit verklig och är en riktig publikmagnet. Det är i princip bekräftat med både undervattensdjur och ett nytt hot i form av en väldigt smart dinosaurie som vi ännu inte har sett.

I fjol var det 20 år sedan Spielbergs "Jurassic Park" gjorde biosuccé. "Jurassic World" fortsätter på historien i de tre första filmerna men ska ändå bli ett fristående äventyr, som öppnar upp för en ny trilogi. I rollerna syns också Chris Pratt, Bryce Dallas Howard och Omar Sy.

"Jurassic World" har biopremiär 12 juni 2015.

| 3 april 2014 10:01 |