Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 januari 2018 | 08:00

Inspelningarna av den fjärde säsongen av "Better Call Saul" är igång

Spinoffserien till en av världens bästa tv-serier någonsin, "Breaking Bad", har precis dragit igång inspelningarna av sin fjärde säsong.
"Better Call Saul" har inte riktigt haft samma enorma framgångar som sin företrädare, men det är fortfarande en av få riktigt lyckade spinoffserier. 
 
För varje ny säsong rör vi oss däremot allt närmare händelserna i "Breaking Bad". Nu är frågan om det som hände med Chuck i säsongsfinalen av den tredje säsongen visar sig vara vad som får Bob Odenkirks karaktär att slutligen omfamna sin mörkare sida.
 
 
Den tredje säsongen introducerade även en av originalseriens största skurkar, Gustavo "Gus" Fring - vars förhållande med Mike ser ut att kunna komma ikapp med hur det såg ut i originalserien när de båda karaktärerna först introducerades.
 
Det är ännu oklart när den fjärde säsongen av "Better Call Saul" kommer att få se dagen ljus - de två första dök upp redan i februari medan den senaste kom i april. Med tanke på att inspelningarna dragit igång först nu, känns en premiär i slutet av april (för att hinna kvalificiera sig till årets Emmygala) som det mest troliga.
 
Tycker du att "Better Call Saul" har blivit en lyckad spinoff till "Breaking Bad" hittills? Kommentera gärna nedan!
| 10 januari 2018 08:00 |