Film

Skribent

Alexander Svensson

22 november 2023 | 09:30

Idag släpps "Oppenheimer" digitalt!

Nolans explosiva succé går äntligen att se hemma i vardagsrummet.
Det är nog ingen som missat att Christopher Nolan släppte en film om atombombens fader Oppenheimer i somras. Inte heller lär någon ha missat att det blev en succé av sällan skådat slag, med nära nog en miljard dollar i biografintäkter. Och från och med idag kan man äga filmen själv: “Oppenheimers” digitala release är äntligen här!
 
Om du bott under en sten det senaste halvåret så kan du veta att vi i “Oppenheimer” får följa J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy) under byggandet av atombomben under andra världskriget, och även se de säkerhetsförhör han gick igenom efteråt baserat på anklagelser om kommunism. Parallellt får vi också en inblick i rivalen Lewis Strauss (Robert Downey Jr) karriär.
 
I den fullpackade rollistan hittar vi också namn som Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Kenneth Branagh och Gustaf Skarsgård.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
“Oppenheimer” finns att köpa digitalt idag hos alla tjänster där du köper film digitalt. Bland annat SF Anytime, Viaplay Store, Itunes med flera. Den kostar ca 169 kr, och släpps som hyrfilm den 18 december.
 
Vill du följa Christopher Nolans råd ska du dock se till att äga filmen på blu-ray, dels då Nolan lagt ner tid på att göra den utgåvan så bra som möjligt, och dels för att ingen ondskefull streamingtjänst ska kunna ta filmen ifrån dig…
 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Kommer du att se om “Oppenheimer” hemma?
| 22 november 2023 09:30 |