Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 januari 2018 | 15:20

Hugh Jackman medverkar också i ”Dundee”

Men den mystiska ”Crocodile Dundee”-uppföljaren antas vara en stor och påkostad bluff.
Teasers och klipp från en mystisk komedi kallad ”Dundee” har cirkulerat på nätet den senaste veckan. Men vad som ser ut att vara en uppföljare till ”Crocodile Dundee”-filmerna, inspelad i stor hemlighet och med flera stora  filmstjärnor, är förmodligen bara en bluff.

Vi har sett trailers, en officiell sajt, nyheter i de mest pålitliga filmmedierna och till och med en IMDb-sida. Danny McBride spelar Dundees son, och Chris Hemsworth är hans trogne sidekick på äventyr i vildmarken. På IMDb har man dock nyss anpassat speltiden till 3 minuter, och premiärdatumet ”i sommar” är borta.

Flera sajter rapporterar att filmen ”Dundee: The Son of a Legend Returns Home”, enbart är en reklamfilm som ska visas under Super Bowl den 4 februari. Något som även vi har misstänkt från första början. Syftet är att locka turister till Australien, och något geni tycker visst att ”fake news” är rätt metod för det.
 
 
Oavsett vilket så är ”Dundee” redan omtalad och många gillar vad de har sett hittills. För bara en liten stund sedan gick Hugh Jackman ut för att avslöja att han också medverkar i projektet. ”Ni trodde väl inte att de skulle ta tillbaka Dundee utan mig, va?” skriver han på Twitter.
| 27 januari 2018 15:20 |