Film

Skribent

Mats Karlsson

20 januari 2018 | 21:30

Märklig trailer för en påstådd uppföljare till "Crocodile Dundee"

Danny McBride försöker visa upp sina Paul Hogan-talanger i "Dundee: The Son of a Legend Returns Home".
Ibland dyker det upp riktigt märkliga grejer på nätet och denna teaser-trailer för "Dundee: The Son of a Legend Returns Home" lägger vi tveklöst i den lådan.
 
Helt utan förvarning dök en besynnerlig teaser upp på nätet, som har förbryllat många. Folk runtom på nätet har riktigt svårt att bestämma sig, om det är ett spratt från Danny McBride ("Tropic Thunder" och "Pineapple Express"), ett försök att bygga hype inför Super Bowl eller om det är rentav äkta vara. Oavsett vilket har tidningen People fått ett uttalande från Paul Hogan (som spelade Crocodile Mick Dundee i tre filmer).
 
- Crocodile Dundee är en tidlös film. Det var en avgörande period i mitt liv och en av mina stoltaste prestationer. De senaste åren har jag klurat på hur man skulle kunna ta Dundee till en ny generation. Det är med glädje jag kan presentera den nya Crocodile Dundee för världen och jag ser fram emot att få komma med fler nyheter inom kort.
 
Även Danny McBride lämnade ett uttalande till tidningen:
 
- Jag ska inte ljuga för er, för att bli en äkta Crocodile Dundee sitter 95 procent i västen och de resterande 5 procenten handlar om att hålla sig på fötterna.
 
Det finns mycket att säga om trailern, men det räcker nog att konstatera att man får starka vibbar av en misslyckad SNL-sketch. Bedöm själva nedan.
 
 
Enligt People kommer "Dundee: The Son of a Legend Returns Home" att släppas till sommaren.
 
Vad är era teorier om detta?
| 20 januari 2018 21:30 |