Film

Skribent

MovieZine

25 oktober 2014 | 09:00

Hintade Marvel om ”Black Panther” i Avengers-trailern?

En sekund räckte för spekulationerna att dra igång kring Andy Serkis medverkan.
Under natten till torsdag släpptes trailern till Marvels nya ”Avengers: Age of Ultron” på nätet. Det är nog många som vid den här tidpunkten redan sett den, förmodligen mer än en gång. Trots Hulkbuster-dräkt, Quicksilver, Scarlet Witch och såklart Ultron, är frågan om inte Andy Serkis enda sekund i bild var det mest spännande.

Blinka och du missar det, bokstavligen talat. Performance capture-kungen Andy Serkis fick en sekund i Marvels nya trailer och det var allt som krävdes för att spekulationerna kring vem han egentligen spelar i Marvels universum skulle få nytt liv. Han har sedan länge bekräftats ha en roll i ”Age of Ultron” och hans bolag The Imaginarium Studios har dessutom varit delaktig i arbetet med performance capture för filmen, men vem hans rollkaraktär är har än så länge varit hemligt.Den enda sekunden screentime Andy Serkis får i trailern kan dock ha löst mysteriet. Det vi får se är en man med ett distinkt skägg och bestämd blick – kan det vara så att Andy Serkis är Ulysses Klaw?
Likheterna mellan Serkis och Klaw är minst sagt slående, eller hur? Skägget, skjortan och blicken.

Det har länge ryktats om att Marvel ska göra en Black Panther-film. Klaw är Black Panthers antagonist och skulle det visa sig att det är honom Serkis porträtterar är det inte långsökt att tro att en "Black Panther"-filmatisering är på gång. Kanske introduceras pantern redan i ”Age of Ultron”?

Jag vet vad ni tänker: ”kom igen, det är en sekund och ett skägg, det behöver inte betyda någonting!” Nej det behöver det inte, men en sak är säker, det är ingen slump att Marvel valt att inkludera en sekund Serkis i trailern.


Vad tror du, är det Ulysses Klaw vi ser i trailern? Får vi en "Black Panther"-bekräftelse snart? Får vi rent av se pantern redan i "Age of Ultron"? Frågorna är många, kommentera nedan!

Hampus Haglund
| 25 oktober 2014 09:00 |